torsdag 22 november 2007

Torsdagen?

The Backwardsman är en man vi alla känner till och inte hyser någon större värme för. Ärligt talat tycker jag ändå att han varit någorlunda skonsam mot mig och Stellan här nere jämfört med det rabalder han brukar föra hemma i Sverige. Så klart finns det undantag som t ex dagen efter kvällen Stellan adopterade det lysande bordet i en gratis bar inne på vipen efter johnossikonserten. Jag kommer inte ihåg hur eller när jag kom hem och inte Stellan heller för den delen. Jag har heller inget minne från nästa morgon när jag gick upp vid 9 tiden och skulle spela min första Bundesliga innebandymatch i och mot Bremen. Den dagen var vår vän med den sura andedräkten och de kalla labbarna minst sagt i högform och hängde väsande på min rygg och smiskade mig sakta med träffsäkra slag i ansiktet. Jag har nog aldrig mått så dåligt på en innebandyplan. Stellan fintade däremot bort honom mer eller mindre genom att sova fram till klockan 8 på kvällen.
Idag åkte Johan till Geneve och kanske är det så att han är den enda som The Backwardsman är rädd för (jag menar vem är inte det). För när Johan gick ned för trapporna dundrade The Backwardsman uppför med buller och bång och lade sig fnissande att skeda mig. Där har han stannat resten av dagen förutom ett par snabba visiter till Stellan för att slå till honom i huvudet med olika hårda objekt.
Nu är klockan över 22 och det börjar bli dags för lite mat. Sen misstänker jag att blir mars i säng med förhoppningar om en ljusare fredag. Då kommer Niklas Kamateros som förhoppningsvis är bra på att mota bort The Backwardsman eftersom jag har en innebandymatch på lördag igen någonstans i Tyskland.

Tschüss /Theo

3 kommentarer:

Stellan och Theo sa...

Jag gillar Theos backwardsman
/Stellan

August sa...

Jag funderar starkt på att sluta dricka. Har haft ett par kassa fyllor på rad nu. KOmmer inte ihåg mkt å de jag kommer ihåg va astrisst. Dagen efter mår man ju inte som en prins. Nu står man på kneget och lyssnar på Vespertine och mår hyfsat. Nu fick ni ett litet minibloggande på er blogg.

BAJS
Bert

Anonym sa...

hallo! johan har altsa skonat alla dar hemma fran sig sjalv och bjudit er po sig. later harligt. jag och sopan sitter och huttrar i vara solbrannor och reflekterar over de losa ryktena om man skall ta sig till berlin kring nyar. vad har ni for planer? pling