tisdag 4 mars 2008

Jobb(iga) grejer


Båda pojkarna har kneg som trädgårdsmästare! Theo har haft sommarlov sedan i mitten av juni och var ivrig att sätta igång. Stellan lika så.
Det märks däremot att vi inte är särskilt varma i kläderna. Passa tider visade sig vara knepigt. Speciellt när man inte har tänkt på vilken dag det är på åtta månader. Detta hände en lördag som vi trodde var en fredag och vi missade anställningsintervjun. Vart sedan påminda och sprang dit, en timme sena men lyckades så klart ändå charma till oss jobbet.
Första veckan försov sig Stellan en dag och kom en halvtimme för sent. Theo vart så utpumpad av en dags arbete att han blev utbränd och sjukanmälde sig nästa dag. På torsdagen fortfarande första veckan bestämde pojkarna sig för att festa. Theo började tjugo i åtta nästa morgon. Klockan nio väcktes han av chefen som undrade vart han var någonstans. Tre timmar efter bestämd tid var Theo på plats, rejält bakis, redo att släpa kvistar.

Nu är vi däremot inne på andra veckan och har hittills inte gjort bort oss helt än. Har hjälpt till att fälla träd på Nya Zeeländska ambassadresidenset och råkade få med oss ambassadörens nyckel hem igår vilket i och för sig gjorde att vår arbetsgivare mulnade lite smått.
Men annars går allt bra och våra fingrar är snart lika gröna som hulkens.

Tschüss

1 kommentar:

Anonym sa...

Men annars går allt bra...