söndag 2 september 2007

Vad vi gör

Vet att ni inte vill något hellre än å veta hur vi luffsar genom vår Berlinska vardag så här kommer ett smakprov.
Vi gör ingenting! Mindre abstinens… Stellan sitter för tillfället å täljer på sin egen arm med en rostig morakniv med tomma ögon medan Theo biter på tånaglarna som vuxit upp till knäna likt ett par aladinskor strl 75.
Idag är den första lördagen som inte ackompanjeras av the backwardsman som hela dan stått å hytt med näven mot oss nere på gården. Det skulle vi utnyttja på bästa sätt.
Stellan ställde klockan på 9 för att bryta cirkeln med sovmorgon till mellan 2 och 4 varje dag.
Båda hoppade ivrigt upp och satte igång med yogan efter den dagliga morgonkramen, åt upp sin gröt och spenderade resten av dagen genom att gå på museer, gallerier, söka jobb, läsa Nietzsche, integrera med tyskar och annat vardagligt…
Inte helt sant. Stellan ställde faktiskt klockan på nio men… vaknade med ett skrik AAH! (Stellan vaknar alltid med ett skrik), snoozade till 10, krälade upp till halv 11, slog Theo i huvet med en petflaska till han öppnade ögonen, tog honom i fötterna och släpade honom över parketten in i köket, öppna Theos mun, hällde ner mjölk och müsli, tog tag i hakan på stackarn och tuggade åt honom tills munnen var tom.
Nu några timmar senare har vi hunnit med två avsnitt Sopranos och även ringt runt lite till bla biografen vi planka igår på jakt efter hemnycklarna som misslades någon gång under kvällen. Ikväll ska vi festa! Ni hör av oss igen tidigast måndag.
Püss und Kräum

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan ni verkar ju ha levt som kungligheter där nere. Jag skulle vilja se de där alladinskorna. /skåningen